0573 - 258 258   

Diepenheim - t Schoman 2

Op de grens van de Achterhoek en Twente, ligt nabij Diepenheim, een idyllisch stadje met maar liefst 6 kastelen en omringd door bossen en uitgestrekte landerijen deze recreatie woning, op een kavel van maar liefst 466 m2 pachtgrond en met uitzicht op een van de mooie vijvers van het park. De bouwwijze van de woning en de positie op de kavel zorgen er voor dat u volop kunt genieten van uw tuin en het buitenleven.

Het landelijk gelegen park ‘t Schoman is een prachtig recreatiepark. Perfect onderhouden en gesierd met vijvers, bomenrijen, glooiende gazons en een bijzondere ligging aan de Schipbeek. Wie hier woont ervaart de optimale rust en de gemoedelijkheid van Twente en de Achterhoek. Er heerst een gemoedelijke sfeer en een serene rust. Geen animatieteams, schallende radio’s of gezwem in de vijvers. Een ingetogen manier van wonen en recreëren, die borg staat voor jarenlang plezierig thuiskomen en thuis zijn.

De erfpacht is tot 2062 gegarandeerd, met een kleine € 650,- per jaar erg laag en gekoppeld aan de gezinsconsumptie index van het CBS. Dus volledig beschermd tegen grote wijzigingen.

- Recht van opstal is gegarandeerd tot 30-11-2062 met aansluitend 25 optiejaren
- Canon juridisch gekoppeld aan gezinsconsumptie index, dus beschermd tegen grote schommelingen
- Totale parkkosten, inclusief afvalverwijdering, onderhoudscontract en erfpachtcanon, nog geen € 1500,- per jaar


Indeling begane grond:

Entree. Hal met garderobe-nis, meterkast en doorgang naar de leefkamer. Deze ruimte is op een slimme manier opgedeeld om aan de verschillende woonfunctie een plek te geven. Vanuit de zithoek hebt u een fraai zicht op de tuin en via die tuin op de verder gelegen grote vijverpartij. De openslaande tuindeuren zorgen ervoor dat bij ieder zonnestraaltje de tuin als verlengstuk kan dienen voor uw woonkamer. Kortom “genieten”. De nieuwe (2017) keuken kent een ruime L-opstelling en in de tegenoverliggende hoek is vindt u het eetgedeelte, heerlijk licht door het vele glas. Achter de hal en rechts naast de leefkamer ligt de hoofdslaapkamer, van waaruit tevens de badkamer te bereiken is. Deze badkamer beschikt over opstellingen voor wasmachine en de wasdroger, een wastafel en de douchecabine. Vanuit de badkamer. Dakramen zorgen zowel in de slaapkamer als in de badkamer voor lichtinval.


1e verdieping:

Door middel van de vaste trap vanuit de woonkamer, bereikt u de 2e slaapkamer met vaste wastafel, die de gehele bovenverdieping beslaat. Door de raampartij en de dakkapel is deze kamer prettig licht en daarmee ideaal als bijvoorbeeld werkkamer of logeervertrek voor gasten. Verder beschikt deze verdieping nog over een grote bergruimte, bereikbaar vanuit de 2e slaapkamer.

 

Algemeen:

- Bouwjaar : 1987

- Isolatie : Dakisolatie en dubbele beglazing

- CV-ketel : Intergas HR-combiketel (2011)

- Glasvezel : Aanwezig

- Keuken : Vernieuwd in 2017 en voorzien van inbouwapparatuur

- Parkeren : Ruimte voor 2 auto’s op eigen terrein

- Erfpacht : Canon € 648,69,- p/j (juridisch gekoppeld aan gezinsconsumptie index)

 

Inhoud : 291 m³

Woonoppervlakte : 78 m²

Perceeloppervlakte : 466 m²

Aanvaarding : in overleg

 

Deze woning is voorzien van Woongarantiekeuring alsmede een energielabel. Indien koper een verzekering wenst af te sluiten tegen verborgen gebreken, "de woonhuisgarantie", dient hij dit voor de overdracht schriftelijk bij verkopende makelaar kenbaar te maken.

Prijs                                       : € 119.000, = k.k.