0573 - 258 258   

Stille verkoop

Warnsveld - Lochemseweg 22
In het buitengebied tussen Warnsveld en Lochem ligt deze rietgedekte boerderij met gemoderniseerd voorhuis, onverbouwde deel, aangebouwde jongveeschuur, vrijstaande voormalige ligboxenstal, wagenloods en hangar. De boerderij ligt op fietsafstand van Warnsveld en is geschikt voor het houden van paarden of ander kleinvee. Het geheel komt, behoudens de onlangs vernieuwde rieten kap en voorhuis voor opwaardering en modernisering in aanmerking.
Ruurlo - Barchemseweg 86
In het hart van de mooie Gelderse Achterhoek, net buiten de dorpskern van het sfeervolle dorp Ruurlo, staat te koop het voormalige burgemeestershuis, de karakteristieke villa “Dennenoord” (1925). Het huis met zijn prachtig aangelegde tuin is een absolute blikvanger op de landelijke route tussen Lochem en Ruurlo.
Bathmen - Looweg 64
Te midden van afwisselend landschap en niet ver van het gezellige dorp Bathmen, ligt aan een idyllisch verbindingsweggetje tussen Bathmen en Loo, deze onder architectuur geheel in stijl verbouwde HALF RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ MET VOLLEDIG VERNIEUWD GUESTHOUSE.
Laren - Huenderstraat 8
In het centrum van Laren gelegen, zeer goed onderhouden, UITGEBOUWD VRIJSTAAND WOONHUIS (1998) met een van binnenuit bereikbare garage/berging, onlangs nieuw gebouwde royale veranda, oprit, tuin met terras en achterom.
Geesteren - charmant landhuis
In het buitengebied, nabij de dorpskern van het prachtige kerkdorp Geesteren, staat dit charmante LANDHUIS met inpandige garage en prachtig uitzicht over het glooiende essen-landschap.